Afscheid Ton Wiemers – Dankbetuiging van Carla Ubbink

Lieve Duiven,

Met veel ontroering en dankbaarheid kijk ik terug op het indrukwekkend afscheid van Ton op zondag 25 januari j.l. in de Duif. Zoals veel mensen mij hebben laten weten en/of schreven: het koor, dirigent en de pianiste waren van hoge kwaliteit! En ook Diana’s inleiding, overweging én het samen voorgaan met Juut, was niet alleen zeer treffend en indringend, maar ook zó intens en bemoedigend!

Ook met de goede toespraken van de sprekers met een prachtige tekening van het hele leven en zijn van Ton én ons proces van de laatste jaren! Ook de nodige stiltes en Irina’s pianomuziek maakten de dienst tot een prachtig en waardig afscheid van Ton.

En dan nog het afscheid buiten de Duif aan de straatkant van de Prinsengracht waar we als een haag Ton hebben uitgezwaaid en dat Ton in de rouwwagen onder luid geklap langzaam om de hoek van de Utrechtsestraat verdween… Zeer heftig, even stil zijn en dan toch weer het afscheid van zoveel mensen moeten nemen!

Maandag de 26ste januari hebben we Ton begraven op de R.K. begraafplaats Buitenveldert. Ook weer stijlvol… en waardig.
De zon brak door toen we Ton naar zijn graf begeleidden… Met mooie afscheidsrituelen hebben we afscheid van Ton genomen!

Met veel dank voor al jullie werk. Ton zou heel trots zijn op jullie bloeiende/inspirerende Duifgemeenschap!

Met een warme groet en tot ziens.
Carla Ubbink

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.