Over/bruggen | West Side Story op z’n A’dam-Noords

over-bruggen-fringeNa maandenlange voorbereiding en keihard repeteren in het bijzondere community theater project in Amsterdam Noord staan onze ‘Duiven’ Natalie Coenradi en Mirjam van Golen eindelijk op de bühne.

Over/bruggen, een concept en onder regie van Anne Stoop, is een Amsterdam-Noordse interpretatie van West Side Story. De zangpartijen zijn vervangen door een karaokemachine en de stiekeme romances op de brandtrap verlopen nu via Whatsapp.
De voorstelling speelt tijdens het Amsterdam Fringe Festival bij de Tanker en de Gele Pomp in het Noorderpark in Amsterdam Noord. Deze oud-benzinepompen liggen aan weerszijden van de autoweg en worden met elkaar verbonden door twee fietsbruggetjes. Op deze bijzondere locatie vertellen acteurs en buurtbewoners het verhaal van twee groepen uit Amsterdam Noord, die elkaar liever kwijt dan rijk zijn.

Resterende speeldata:
Vrijdag 9 september 19.15
Zaterdag 10 september 19.15
Zondag 11 september 16.00 & 19.15

Kaarten à €11,00 zijn te koop via http://amsterdamfringefestival.nl/programma/overbruggen/

Leuk als je komt kijken!

Crew: Anne, Elke, Jeroen, Natalie, Vivian, Freek, Heleen, Mirjam, Luc, Maartje, Hans, Maaike, Patrick, Liza, Paul en Chris

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door het AFK, VSBfonds, BankGiro Loterij Fonds, ilovenoord, voordekunst, Systema Amsterdam, Hot Item en vele andere crowdfunding donateurs.
.   .   .
Deze voorstelling is een productie van broedplaats De Modestraat op het Buikslotermeerplein, in samenwerking met de locaties de Tanker en de Gele Pomp. Al deze plekken functioneren als ontmoetingsplek voor creatieven en buurtbewoners.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.