Diana Vernooij

Diana Vernooij

Veranderingsprocessen faciliteren en begeleiden, zodat mensen en organisaties tot bloei komen. Daarvoor zorgt Diana in haar rol als manager bij de Maatschappelijke Opvang en eerder bij retraitecentrum De Tiltenberg, de gemeente Amsterdam en kleine bedrijven.

Voorganger en dirigent van het koor Henk Kemper

Henk Kemper

Interim-manager en mediator in het onderwijs. Henk bouwt ontspoorde situaties weer om, zet mensen in hun kracht en zoekt naar alle talenten. Hij leidt tot een werkklimaat waar mensen geloven in zichzelf en in de ander.

Hans Ernens

Hans is manager bij BCD Travel, een bedrijf dat wereldwijd opereert in business travel. Hij werkt samen met 14 collega’s exclusief voor het Ministerie van Defensie in Soesterberg.

Jan Meijer, één van de gekozen voorgangers van De Duif

Jan Meijer

Ondernemer in de zakelijke dienstverlening. Initiatiefnemer voor innovatieve en exporterende bedrijven en het bewerkstelligen van samenwerkingen met private investeerders.
Het motto: de menselijke maat.

Voorganger Jeffrey Leander

Jeffrey Leander

Geboren in Jakarta, Indonesië. Van huis uit Nederlands-hervormd opgevoed. Sinds 1979 werkzaam in het onderwijs in de Zaanstreek. Eerst ruim 25 jaar als onderwijzer voor de klas en zo’n 10 jaar als intern begeleider, waarvan 5 jaar in het speciaal basis onderwijs. Daarnaast probeert Jeffrey leerkrachten via leerkracht-begeleiding dicht bij hun passie te laten blijven en zicht te laten houden in de onderwijsbehoeften van hun leerlingen.

Voorganger Jonne Meij

Jonne Meij

Zonder traditionele religie opgegroeid, waren God en de kerk begrippen uit de jeugd van haar moeder. Het leven riep al vroeg vragen bij haar op. Antwoorden zocht en vond Jonne in haar eigen ervaringen en inzichten en ook in New Age boeken uit de jaren ’80 en ’90.
Tijdens haar HBO opleiding theologie en geestelijke verzorging begon zij haar eigen geloof te vergelijken met het geloof in God. Jonne ontdekte overeenkomsten, maar ook fundamentele verschillen. Gaande weg groeide er een behoefte aan persoonlijke omgang met God. Die behoefte bracht haar naar de Duif waar zij zich welkom en op haar plaats voelt.

Voorganger: Marc van de Giessen

Marc van de Giessen

Marc vindt manieren om te informeren, inspireren en kracht te geven. De kern van zijn professionele werk is het stimuleren van kwetsbare mensen van deelname aan de maatschappij. Dit kan zijn door toegang tot de arbeidsmarkt of hulp in besluitvorming.

Marc werkte in Nederland, Kenia en als freelance counselor en trainer in Juba, Zuid-Soedan. Hij heeft een drive om mensen te laten begrijpen dat ze er echt toe doen. ‘Mensen hebben innerlijke middelen om hun actuele situatie aan te pakken.’

Marina is al meer dan 20 jaar één van de gekozen voorgangers in De Duif

Marina Slot

Predikante in de PKN-gemeentes Westwoud-Binnenwijzend en Hoogkarspel-Lutjebroek (Noord-Holland). Eerder in haar carrière bekleedde Marina functies als hoofd Wonen bij Woningcorporatie ZVH in Zaandam, in de top van de politie, als leidinggevende bij het openbaar vervoer en in de trainingswereld.