Diana Vernooij

Veranderingsprocessen faciliteren en begeleiden, zodat mensen en organisaties tot bloei komen. Daarvoor zorgt Diana in haar rol als manager bij de Maatschappelijke Opvang en eerder bij retraitecentrum De Tiltenberg, de gemeente Amsterdam en kleine bedrijven.

Voorganger en dirigent van het koor Henk Kemper

Henk Kemper

Interim-manager en mediator in het onderwijs. Henk bouwt ontspoorde situaties weer om, zet mensen in hun kracht en zoekt naar alle talenten. Hij leidt tot een werkklimaat waar mensen geloven in zichzelf en in de ander.

Bert van der Meer

Bert van der Meer

Is met The Cyclist onafhankelijk adviseur in het structureren van financiële rapportages. Voorziet bedrijven van stuurinformatie, bouwt bruggen tussen systemen. Zingt, loopt hard, is getrouwd en vader van drie kinderen. Vindt inspiratie in kinderen, natuur en muziek.

Jan Meijer

Ondernemer in de zakelijke dienstverlening. Initiatiefnemer voor innovatieve en exporterende bedrijven en het bewerkstelligen van samenwerkingen met private investeerders.
Het motto: de menselijke maat.

Helma Schenkeveld

Mensen, gebieden en organisaties adviseren in veranderingsprocessen. Een strategische visie laten groeien, die beklijft en inspireert tot nieuwe activiteiten. Tot 2015 vooral in de rol van ambtenaar van de gemeente Amsterdam. Daarna als zelfstandig ondernemer en eigenzinnig facilitator.

Natasja Bakker

Natasja Bakker

Jurist en werkzaam bij belastingdienst toeslagen. Begeleidt burgers in de aanvraag van hun toeslagen zodat ze zelfredzaam worden en weten waar ze recht op hebben. Houdt van zingen en wandelen (wat prima te combineren is) en kookt graag. Woonachtig in Rotterdam vlakbij het Kralingse Bos wat een heerlijke plek is om tot rust te komen en zich te laten inspireren door de natuur.

Maranca Schenkeveld

Sinds 6 jaar werk ik parttime als zzp’er op afstand voor Nederlandse bedrijven. Administratie en financial control. Sinds 1995 woon ik in Zuid-Frankrijk, samen met mijn gezin. Hier heb ik veel tijd en energie in onze 2 kinderen gestoken, om ze 2-talig en bi-cultureel groot te brengen. Tevens was en ben ik heel actief in het verenigingsleven: als initiatiefnemer, voorzitter of een andere bestuursfunctie. Ik kook, sport en wandel graag. Ik kom vaak naar Nederland om familie en vrienden te bezoeken. Sinds de Duif-diensten via Zoom te volgen zijn ben ik vaak op zondag aanwezig. Als voorganger ga ik op zoek naar hóe we de verhalen uit de bijbel kunnen vertalen naar ons leven van alledag en hoe we elkaar keer op keer kunnen inspireren om te streven naar een betere wereld.